https://gohelicatskiing.com/wp-content/themes/goheli
Nyheter
  • English
  • Svenska
Boka nu

Matchstick Productions väljer Northern Escape Heliskiing för sin nästa film

Matchstick Productions väljer Northern Escape Heliskiing för sin nästa film

Skid Nyheter, 12 Mars 2021

 

Det är inte konstigt för de som varit på plats att Matchstick Productions väljer Northern Escape Heliskiing för sin nästa film

Eller att Northern Escape är en av de hetaste destinationerna för världens bästa friskidåkare!

4cdc7d13-5b24-4426-9a0e-816be33e2b16

Northern Escape välkomnade teamet från MSP film inklusive pro skidåkarna Mark Abma och The Blondes under andra veckan i februari, just när en stor storm rullade in och dumpade grymma mängder bottenlöst puder. Terrängen ii norra British Columbia i Kanada är enorm och varierad och åkarna körde flera stora linjer som aldrig gjorts tidigare.

7c69af56-13f1-45f3-8053-cb445f83d28f

 

Om Northern Escape Heli-Skiing

Lodgen ligger 25 minuter med bil från Terrace, BC, 2 timmar regionalt flyg från Vancouver. De har en av de största skidområdena i världen med stor och varierad terräng på över 7000 kvadratkilometer. Oändliga möjligheter att varje dag få åka nedför toppar där ingen annan har åkt tidigare. Våra åk börjar ofta uppe i den högalpina terrängen som har stora glaciärer och vida, öppna bowls. Och slutar med långa nedfarter genom gammal skog mot dalgången.

Kontakta oss for mer information och för att boka.

 

 

Fler nyheter »