https://gohelicatskiing.com/wp-content/themes/goheli
Latest news
 • English
 • Svenska
Book Now

Top five reasons to choose British Columbia – White Grizzly Cat Skiing

 • BRATT & DYPT!
  Mens et par andre lodges kan tilby spesielle "Step & Deep" uker, har vi den ekte varan. Garantert DEEP Pow og 30-50 graders løyper ... hele dagen, hver dag!
 • 13 METER ÅRLIG SNØFALL
  Eierne av White Grizzly er tidligere ski bums som tilbrakte hele vinterne på jakt etter den beste Pudder. Det er ingen tilfeldighet at de bygget sin lodge på en av de mest ettertraktede pudder steder.
 • MAKSIMUM 12 GJESTER
  Bare deg, en koselig lodge, en SnowCat og 11 andre "nye beste venner" til å nyte det berømte Selkirk pudder.
 • ULTRA-COOL SERVICE PÅ FJELLET
  Myke stoler og sushi (og andre gourmet mat) servert til lunsj gjører SnowCat opplevelsen unik og spesiell
 • NESTEN EN ANSATTE PER GJEST
  Med bare 12 gjester i lodgen, kan du være sikker på at du får en flott opplevelse med den mest personlige og vennlig service

 

 

 

 

 

 

White Grizzly Cat Skiing Raske Fakta

Sted: White Grizzly Cat Skiing lodge ligger på Meadow Creek, BC, like ved Highway 31, ved nordenden av Kootenay Lake. Kelowna Airport er den nærmeste store flyplass.

Årlig snøfall: Et gjennomsnitt på 13 meter.

Fjellområder: Selkirk Mountains.

Fallhøydemeter per nedfart: De fleste løyper har en imponerende 1000 meter høydeforskjell.

Skiterreng: Bratt med 30-50 grader bakker og nesten alt i en nordøstlig retning, noe som gjør dem beskyttet fra vinden og solen. Derfor har vi alltid finne fin, lett puddersnø selv når det ikke har snødd på en stund. En utrolig mangfold, inkludert tre store alpine bowls, episk bratte pudder couloirer og åpne tre linjer.

Gjennomsnittlig daglig fallhøy: mer enn 6000 meter.

Antall nedfarter per dag: Vi går hele dagen, vanligvis 6-7 ganger.

Grupper: Bare 12 passasjerer i vår Snowcat og på fjellet samtidig.

SnowCats

White Grizzly bruker en Moderne snowcat (med back-up) som har oppvarmede ”cabin” og myke komfortable seter å hvile i mellom kjøringer. Du vil virkelig bli transportert i komfort og stil!

 

 

 

 

 

Lodge / Overnatting

White Grizzly Lodge er bygget fra lokale tømmer. Stor del av lodgen er bygget av eierne selv, Carole og Brad, med hjelp av hans familie og venner. Lodgen er en intim, rolig og super komfortable, 300 kvadratmeter som føles som et hjem borte fra hjemmet. Det befinner seg bortgjemt i en skog av lerk, sedertre og hemlock, og tilgjengelig med bil hele året.

Lodgen har plass til 12 gjester i seks komfortable rom, alle med eget bad og ekstra lange senger. Det er også et jacuzzi, massasjerom, et tørkerom for utstyret. Vi har en felles stue med komfortabla lenestoler, en stor vedovn og diverse brettspill.

White Grizzly tilbyr gourmetmåltider laget av de ferskeste lokale råvarer og tilberedt mate den mest sultne etter en hel dag på fjellet. Det er gratis Wi-Fi, og en gjest telefon som kan motta samtaler eller bruke et telefonkort tilgjengelig for kjøp.

Utstyr

White Grizzly har et stort utvalg av fett pudder ski inkludert Volkl Gotama, Matra og Shiros, White Dot Preacher, Armada Bubba, K2 Phat Luv og Apache Chief og Salomon Gun TenEighty. Skistavene er inkludert med leie ski. For snowboardere er det Salomon Fastback, Rad Air Tanker og Burton Fish snowboard. Leie av ski og snøbrett er $ 35 per dag. Gjestene må ha med egne skisko.

Guider & Sikkerhet

headcount-LSikkerhet er mer enn en forpliktelse på White Grizzly; det er det etiske grunnlaget som driver vår virksomhet. Sikkerhet er også viktig med tanke på den avstanden hvor vi er lokalisert og den avanserte terreng vi kjører i.

Hver gjest er utstyrt med en mammut Pulse skredsøker, og en gjest ryggsekk bestående av en 22l Mammut Snowpulse P.A.S. airbag, med en 320 cm probe og en Alugator Expert spade og sonde. Vi tilbyr våre gjester den beste snøskred sikkerhetsutstyr der er tilgjengelig, og før vi setter ut gir vi er en informasjon og sikkerhetsopplæring om hvordan du bruker sikkerhetsutstyret på en effektiv måte i tilfelle en nødsituasjon.

Våre erfarne og sertifiserte guider møtes daglig for å planlegge dagens linjer basert på værforhold, gruppedynamikk og andre faktorer.

Vi har værstasjoner både i bunnen og toppen av vår terreng for å kunne overvåke temperatur og snøforhold. I tillegg er guider, snowcat og lodge i kontinuerlige radiokommunikasjon. Også for gjestenes sikkerhet har vi tre guider per gruppe på 12 gjester. Front guide til å lede gruppen, og to såkalte hale guider for å hjelpe deg hvis du støter på hindringer og sørge for at alle i gruppen er hele veien ned.

Nivå

Du bør være fysisk skikket til å gå på ski eller snowboard på White Grizzly.

Vi kjører spesielt i bratt og skogsterreng. Det handler om å gjøre raske svinger i dyp puddersnø, og det er en helt annen opplevelse fra ski eller snowboard i preparerte bakker eller åpent høyfjellsterreng. Hvis du aldri har kjørt en tur i et skogkledd bratt, eller hvis noen i dit selskap ikke er så erfaren så kanskje Hvit Grizzly ikke er det mest passende ski eventyret for dig.

Sesong

Begynnelsen av desember til april.

Down Days

Så nær null downdays som det går. White Grizzly har hatt fire downdays på mer enn 1600 (ja, seksten hundre) dager Cat-skiing og da på grunn av ekstremt vær (2 dager med mer enn minus 30 kalde (for kaldt) og to dager med farlige forhold og hard skorpe.

Hva inneholder pakken

 • Ubegrenset puddersnø eventyr i Kootenays beste snøbelte (ca 6500 fallhøydemeter per dag)
 • Oppvarmet moderne SnowCat transport.
 • Enorm skiterreng
 • Profesjonelle, sertifiserte guider
 • All nødvendig sikkerhetsutstyr
 • Koselig innkvartering i en tømmerlodge med eget bad
 • Utendørs jacuzzi
 • Alle måltider blir servert familie stil med en fransk-kanadisk gourmet-touch

Ikke inkludert:

 • Alkoholholdige drikkevarer,
 • Utstyr: utleie ($ 35 CAD per dag),
 • Klær og varer fra butikken,
 • Massasje,
 • Tips & Driks