https://gohelicatskiing.com/wp-content/themes/goheli
Latest news
 • English
 • Svenska
Book Now

Top five reasons to choose Alaska – SEABA Heli-Skiing

 • BESTE STEDET Å OPPLEVE ALASKAS PUDDERSNØ
  Vi når en 6 mil lang korridor av pudder fra tre strategisk plasserte helipads, hver med ulike væreffekter og terreng alternativer. Dette er for å sikre at du får den beste muligheten for å kjøre pudder.
 • FÅ DOWN DAYS
  Tregrensa i Haines går opp til 1200 meter, og er høyere enn noen annen Heli ski destinasjon i Alaska. Så mens andre sitter og ruller tommelen i sine lodger og lurer på når været vil klare, så kjører de episke tre linjer hele dagen lang.
 • EXTREMET OG VENNLIG
  For de som tør, vil du finne en av de mest ekstreme skiterrenger i verden, med bakker på opptil 1800 fallhøyde meter. For kjennere, vil de lange, myke linjene oppfylle alle drømmer.
 • ULTRA-COOLA ALTERNATIVER
  Med SEABA kan du prøve på snøscooter ski og fly ski som alternativ til Heli skiing.
 • EKSPERT GUIDER
  Våre lokale guider ivaretar sikkerheten for våre gjester i noen av de mest tekniske, bratte og varierte terrenger i verden. Med det sagt, mesteparten av vår terreng er i perfekte 35-45 graders løp med den verdensberømte Alaska "Blower" pudder.

SEABA Heli-Skiing Raske Fakta

Sted: SEABA Heli-Skiing ligger i Haines i Sørøst-Alaska og er omgitt av fjell og vann. Det er flere måter å nå Haines. Enten fly til Juneau i Alaska, og ta en av Alaska Sjøfly flyreiser fra Juneau til Haines, eller fly til Whitehorse i Yukon, Canada, og leie en bil og kjøre selv til Haines (ca 4 timer).

Skiterreng: 3.000 kvadratkilometer.

Fjellområder: Chilkat Mountains

Lengde: Opptil 1800 fallhøyde meter per køring.

Terreng: Variert terreng for alle nivåer. Lang feiende løp som vil tilfredsstille de mest kresne pudder kjenneren. Utfordrende utforkjøringer fra høyfjell til eksperter i noen av de mest ekstreme terrenger i verden. Tregrensa i Haines går opp til 1200 meter, og er høyere enn noen annen Heli ski destinasjon i Alaska. Så mens andre sitter og ruller tommelen i sine hytter og lurer på når været vil klare, så kjører de episke tre linjer hele dagen lang.

Antall løyper per dag: Avhengig av omstendighetene, som vi kjører opp til 12 per dag. Og med SEABA “hobbs” programmer, vet du nøyaktig hva du betaler for.

Grupper: Heliskiing i små grupper på fire, med en guide per gruppe. Maks 6 grupper i en Heli.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helikoptre & SnowCat

Helikoptre: Vi bruker A-Star B2 med fem seter

 

Lodge / Overnatting

Utvalget av overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Haines er alle i fantastisk natur, og med alternativer som passer alle budsjetter. Uansett hvor du velger å bo vil SEABA få deg til å føle deg hjemme, og er tilgjengelige for deg døgnet rundt.

Boligen de fleste velger er den historiske Fort Seward Lodge i sentrum av Haines, 5 kilometer fra vår helipad og sentralt til alle restauranter i Haines. På Fort Seward Lodge, vil du finne SEABA’s ansatte i løpet av kvelden for å snakke om dagen over en drink.

Vi kan også tilby overnatting i private hjem rett ved strandpromenaden med utsikt over Chilkat Mountains der vi stå på ski, med mulighet for en privat kokk og alle transporter blir håndtert av SEABA. Du har både isbreer og havutsikten fra vinduet ditt. Unn deg en massasje, spa-behandling, sauna eller jacuzzi med en kald drink. Dette er et godt alternativ for de som ønsker en eksklusiv og privat opplevelse i Alaska. Kontakt oss for nåværende pris per uke.

Utstyr

Vi har en rekke forskjellige K2 pudder ski. Blant annet K2 Darkside.

Gjestene må ta med egne skiski.

Guider & Sikkerhet

SEABA’s guider er alle erfarne og dyktige.

Sikkerheten til våre gjester og våre ansatte er vår høyeste prioritet, og vi gjør alt mulig for å minimere risikoen for Heli Ski i Alaska. Våre guider er uovertruffen når det gjelder å finne en egnet og trygt terreng som passer deg og ditt selskap.

Ved yrkes trening og mange års erfaring er våre guider ekstremt opplevde med backcountry. De vil vise deg den ultimate Alaska fjellet opplevelse til å gi deg eksepsjonell service. Alle våre gjester blir utstyrt med transceivere, sonde og spade. Vi har også ABS og BCA skredryggsekker for leie $ 150 USD per uke eller $ 40 USD per dag.

Nivå

Hvis du er komfortabel å kjöre upreparerete røde og svarte løyper på et skianlegg i Alpene, kan du kjöre med oss her i Haines.

Sesong

For Heli ski fra februar til til mai.

Down Days

Ifølge vår statistikk, ski, har vi en downday hver tredje dag, så i en uke, kan du forvente ca 2,5 downdays. Disse dager tilbyr vi alternative aktiviteter.

Hva inneholder pakken

 • Epic Alaska Heli skiing
 • Gode pudder ski (>110mm)
 • Dubbeltrom eller Enkeltrom, med frokost og middag for 6 av de 7 dagene du er med oss.
 • Lunj på fjellet
 • All transport til og fra heli-ski og utflukter de dagene helikopteret ikke kan ta av. Muligheten til alternative aktiviteter på down-days.

Ikke inkludert:

 • Tips og driks

Priser

Kontakta oss för senaste priser