https://gohelicatskiing.com/wp-content/themes/goheli
Latest news
 • English
 • Svenska
Book Now

Top five reasons to choose British Columbia – Northern Escape Heli Ski

 • MAMMUT SNØFALL! !
  Det er episk og dypt - det er hva du drømmer om!
 • GARANTERT VERTIKALE METER
  Vår garanti for fallhøydemeter varierer fra 13.000 meter over en 3-dagers pakke og 30 500 meter for en 7 dagers pakken.
 • DOWN DAYS = 0
  Vi har alltid tre SnowCats på stand-by for å kunne gå på ski i alle værforhold (viktig gitt hvor mye det snør her oppe).
 • EN AV DE STØRSTE SKITERRENGENE I VERDEN
  Stort og variert terreng på over 7000 kvadratkilometer. Uendelige muligheter til å kjøre first decents hver dag og ha rettighetene til å få døpt et run med ditt navn! I mange mange år framover! Våre turer starter ofte oppe i høyt alpint terreng med store breer og vidåpne bowls. Og slutter med lange utforkjøringer gjennom gammel skog ned til dalen.
 • Lett å komme hit.
  Bare 25 minutter med bil fra Terrace flyplass som har daglige avganger fra Vancouver, BC, hvor Northern Escape vil møte deg på flygplassen og ta deg til lodgen.

Northern Escape Heli-Skiing Raske Fakta

Sted: Northern Escape Heli-Skiing lodge ligger 25 minutter utenfor Terrace, British Columbia, som nås med en 2 timers flytur fra Vancouver.

Skiterreng: Enorme 7000 kvadratkilometer!

Fjellområder: Skeena Mountains.

Grupper: Små grupper, maks 6 personer per gruppe.

Antall nedfarter: Avhengig av når i sesongen du kjører i gjennomsnitt 8-15 løp per dag.

Runs: 250 navngitte.

fallhøydemeter per nedfart: Opptil 2000 meter

Gjennomsnittlig årlig snøfall: 30-40 meter. snøbasen er ofte + 10 meter

Helikopter

Vi bruker våre “italienske hingster,” Koala eller A-stjerners helikoptre. Hvert helikopter er delt mellom maksimalt tre grupper med maksimalt 6 gjester i hver gruppe, hvilket gir oss mer mobilitet og fleksibilitet for å finne det beste terrenget.

Lodge / Overnatting

Yellow Cedar Lodge har en avslappet atmosfære samtidig som den har alle de fasiliteter som du forventer av en eksklusiv, fjernt beliggende fjell lodge. Lodgen ble bygget for hånd av lokale cedartre. Utsikten fra lodgen over Skeena River og de omkringliggende fjellene er fantastisk. Den kan ta opp til 18 gjester i romslige dobbeltrom eller enkeltrom, alle med eget bad. Den åpne spisestuen og stuen tillater gjestene å sosialisere over den utsøkte mat og vin som blir servert. Det er wi-fi i hele lodgen. Det finnes videre sauna, jacuzzi og treningssenter med frivikter og treningsutstyr for den som har energi til overs.

Alle pakkene inkluderer alle måltider. Kun å si ordet måltid er et understatement. Northern Escape har et team av sertifiserte gourmetkokker som kontinuerlig lage menyer som vil imponere de mest kresne smaksløkene. Vår middag består av fire retter, og vi har en vinkjeller som matcher hver meny og smak.

Vi har også to andre lodger (Pioneer Lodge og Treston Lake Lodge) for våre mer eksklusive pakker.

Utstyr

Vi har et stort utvalg av Prior Overlords, Kastle BMX 128 og 119 og en rekke andre merker som Rossignol S7 og Volkl.

Guider & Sikkerhet

Det er vår høyeste prioritet å gi deg en trygg og hyggelig Heli Ski og Heli Boarding ferie. Dine guider er ansvarlig for å balansere ditt ønske om en spennende og utfordrende kjøring med sikkerhet og glede for hele gruppen. Vi har et omfattende snø, vær og skred kontrollsystem, som våre guider stadig skanner og samler informasjon fra, for å vurdere risikoen og for å velge det mest passende og trygge terrenget for hver gruppe. Guidene møtes minst to ganger hver dag for å lese den nyeste informasjonen, planlegge dagen, og dele informasjon de har samlet inn i løpet av dagen sammen med gjestene.

Northern Escape utstyrer og utdanner hver gjest og bruker den nyeste og mest avanserte skredsikkerhetsutstyr som inkluderer state-of-the art PULSE Barryvox skredsøker og en Snow Pulse Avalanche Airbag ryggsekk for hver gjest. I tillegg til det utstyret som våre guider har med seg har også hver gruppe ytterligere skredsikkerhetsutstyr og en VHF radio som kan kommunisere med guider, piloter og lodge.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nivå

Du bør være en sterk, middelsgod skikjører eller snowboardere som lett kan kjøre i en upreparerte svarte pister.

Sesong

Januar til midten av april

Down Days

100% ski / snowboard uten downdays på grunn av snø og vind. Med all den snøen vi får, er det uunngåelig at det noen ganger er vanskelige flyforhold der helikoptre ikke kan ta av. Derfor har vi alltid snowcat som er til back-up for alle våre Heliskiing gjester. Så selv når snøen faller ned og ligger dypt blant trærne, vil du fortsatt være i stand til å  kjøre  og nyte det fineste og dypeste pudderet takket være vår snowcat. Og fordi vi har vår snowcat ved lodgen, kan vi raskt bytte tilbake til helikopteret hvis det er et gap i skyene.

Under forrige sesong brukte vi ni dager i snowcat og 3-4 delvise dager hvor vi brukte både Heli og Snowcat gjennom at været endret seg i løpet av dagen.

Vi garanterer ski og snowboard hver dag!

Hva inneholder pakken:

 • Garantert 13 100 vertikale meter (3-dagers pakke) 30 500 vertikale meter heli-skiing (7 dagers pakke).
 • Ubegrenset fallhøydemetermeter som et tilleggsalternativ.
 • Overnatting på Yellow Cedar Lodge (Classic package, YCL Private Package), Pioneer Lodge (Elite Package), eller Treston Lake Lodge (Exclusive Private Package).
 • Alle måltider. Frokostbuffé og fire-retters middag hver dag i spisesalen, lunsj på fjellet og after-ski snacks i salongen etter endt skidag
 • Utstyr (ski, snowboard, sikkerhetsutstyr inkludert transceivere og Avalanche Airbag Ryggsekk)
 • Overføring fra Terrace regional flyplass til lodgen

Ikke inkludert:

 • Alkoholholdige drikkevarer,
 • Klær og andre varer fra butikken,
 • Massasje,
 • Tips og driks

Priser