https://gohelicatskiing.com/wp-content/themes/goheli
Latest news
 • English
 • Svenska
Book Now

Top five reasons to choose Island – Arctic Heli Skiing

 • Endless terreng og fantastisk utsikt
  Fantastisk vill Arktiske fjell med terreng som passer for alle skiløpere fra medium god til eksperter, fra de store åpne isbreer til ekstreme couloirs.
 • Det er personlig
  Vi ønsker å gi hver gjest en best mulig opplevelse. I tillegg til guidene, Arktis Heli Skiing et flott team der alle fra piloter til kokk og ansatte i hytta vil gjøre alt for å gjøre din opplevelse med oss på Island fantastisk.
 • Direkte fra vikingene
  Klængshóll Lodge (vår base for operasjoner) ligger i de magiske fjellene på Troll-halvøya i Nord-Island. Og er en gammel sau gård som har vært bebodd kontinuerlig fra tidspunktet for de første vikingene på Island, noen 850 E. K. De siste sauebønder på Klængshóll var besteforeldre til Arctic Heli Skiings grunnleggeren jokull Bergmann ,
 • Heli ski I små grupper
  Bare fire gjester per gruppe, og per guide.
 • Unike Arktiske ski eventyr
  Vi er på Troll-halvøya i Nord-Island. Det faktum at Troll-halvøya er omgitt av Polhavet gir utrolige muligheter for ski hele veien ned til sjøen. Kast i en blanding av nordlys, midnattssol, vulkansk aktivitet, varme kilder, lavafelt og unik vikingkulturen, og du har ingrediensene for en virkelig unik ski eventyr du ikke vil finne noe annet sted

Arctic Heli-Skiing Raske Fakta

STED: Det er direktefly fra mer enn 20 byer i Vest-Europa og Nord-Amerika til Keflavik internasjonale lufthavn. Ta en innenlands flyreise fra Keflavik til Akureyri. Artic Heli-ski lodge ligger bare 45 minutter fra Akureyri. Alternativt, hvis du ønsker å utforske øya, ta en bil, ca 5 timer til hytten fra Reykjavik.

Fjellområder: Troll-halvøya og Hidden Land

Gjennomsnittlig Snøfall: 12 meter per sesong

Runs: 600 Namngivna

Vertikale Meter per Kjøring: De fleste av våre turer er gjennomsnitts, 900 vertikale meter, og vår lengste nedfarten er 1400 vertikale meter

Skidområdet: Fantastisk og vill Artiska fjell omgitt av hav, med et terreng som passer for alle skiløpere fra medium god til eksperter, fra vidåpne isbreer til ekstreme couloirs. Utrolige mulighet til å ski fra toppen til sjøkanten

Antal nedfarter:En gjennomsnittlig gruppe på 8-12 løper per dag.

Grupper: Maksimalt 3 grupper på 4 gjester og en guide per gruppe. På “private” programmer gjelder maksimalt 4 el 8 gjester per helikopter

 

Helikopter

Vi bruker det beste som finnes er å fly i fjellet med, A-Star B2 og B3: eller som kan ta 4 gjester pluss en guide og pilot.

Lodge/Overnatting

Klængshóll lodge i Skíðadalur dalen i fjellene i Troll halvøya (eller Raven Hill Lodge i Ski Valley på engelsk) vil være hjemme under ditt opphold hos oss. Hytta er en gammel sau gård og de siste bøndene i Klængshóll var besteforeldre til Arctic Heli Skiing grunnlegger jokull Bergmann .

Det gamle huset fungerer nå som vår spisesal hvor måltider blir servert i vårt land kjøkken / spisestue. Fokuset er på lokale produkter som økologiske lam, fersk fisk og dyreliv som vill gås. Vi legger stor vekt på å bruke det naturen gir i regionen. Gjestene vil sove og nyte av luksusen i våre nye hytter bygget i tradisjonell stil, hver hytte har to rom med maksimalt 4 gjester per hytte.

Du kan også slappe av i spa-området, som inkluderer en badstue og en utendørs “hot tub” med utsikt over dalen og et massasjerom.

De gamle stallene “The Barn” er der det skjer. Det er der vi serverer aprè ski snacks og drikke på slutten av hver dag, ta et slag biljard eller henge ut foran vedovnen i den rustikke , men komfortable salongen. I “The Barn” er også ski / suvenirbutikk og våre ski og støvel rom. I andre etasje av “The Barn”, finner du vår trening og yoga rom hvor vi kjører strekningen og “warm up” hver morgen (for de tidlige fugler), og ping-pong om natten (for nattugler ).

Utstyr

På Arctic Heliskiing har vi et stort utvalg av all-mountain og pulver skis fra Völkl som du kan låne gratis. Perfekt hvis du ønsker å prøve noen forskjellige modeler hver dag. Du trenger bare å huske å ta med støvler. For snowboardere, har vi et lite utvalg av snowboards .

Guider & Sikkerhet

På Arktis Heli Skiing er sikkerhet alltid topp prioritet. Vi streber etter å alltid opprettholde de høyeste standarder for utdanningsnivå og sikkerhetsnivået på våre guider, slik at sikkerhet er vår høyeste prioritet. Alle våre guider er sertifisert etter de høyeste standarder som går for fjellførere fra UIAGM eller ACMG, de er spesialiseret på risikovurdering i fjellmiljø . Våre piloter er også blant de beste i sitt felt (og det forteller di gjerne selv).

Nivå

Skidåknings nivå avhenger av et par ting som gruppen du går med i helikoptern og valgt program, men alle skiløpere må være moderat god, og være i stand til å stå på ski under kontroll i off-piste terreng. Men for eksempel i en gruppe på fire personer som ikke har noen Heliski erfaring så har vi nok av lättåkt terreng og da kan vi justere tempoet til gruppens behov.

Sesong

Fra begynnelsen av mars til slutten av juni

Down Days

Tro oss, vi hater uttrykket “down day” så mye du kan, og heldigvis har vi ikke for mange av de dagene.

Tenk på den store fordelen av vår nordlige beliggenhet, kontinuerlig dagslys, noe som betyr at du kan ha dårlig vær til 18:00, men fortsatt få ti pluss åk, fordi solen ikke går ned föränn til midnatt.

Når vi tilfeldigvis har sporadisk “down days”, ser vi at fortsatt fyller den like interessant og actionfylt som mulig med geotermiske bad, vulkanen turer, breturer og isgrotte fotturer, hvalsafari , havfiske og mye mer. Selvfølgelig hvis du ekte ønsker en “down day” kan du bare slappe av på vår lodge med en massasje eller en dukkert i boblebadet .

Hva inneholder pakken:

 • Felles overnatting i Klængshóll Lodge i dobbeltrom med eget bad
 • Morgen yoga klasser og tilgang til spa-avdelingen
 • Alle måltider med en velkomstmiddag på ankomst og etter ski snacks etter den siste dagen før avreise
 • Gratis øl og brus
 • Erfarne sertifiserte fjellguider
 • Avalanche Safety Training og gratis lån av sikkerhetsutstyr inkluderende Pieps JetForce Airbag
 • “Down Day” aktiviteter som ski “touring”, hvalsafari , havfiske, naturlige varme bad, isklatring, brevandring og bonde landbruk/kulturelle besøk
 • Transport til og fra Akureyri i 4×4 jeep
 • Lån av “high performance” ski og snowboards- Völkl testsenter

Ikke inkludert:

 • Transport til og fra Akureyri
 • Personlig forsikring
 • Vin og brennevin
 • Kjøp i butikk, massasje, etc.
 • Tips og drikkepenger for guider og ansatte i hytta, all tips er samlet som deles likt til alle ansatte
 • Ekstra luft tid. ISK 360.000.- pr/time dividert med antall skiløpere

Priser sesong 2020

See price list here.