https://gohelicatskiing.com/wp-content/themes/goheli
Latest news
 • English
 • Svenska
Book Now

Top five reasons to choose British Columbia – Eagle Pass Heli ski

 • UBEGRENSET FALLHØJYDE
  Vi ønsker å holde det enkelt. Vårt fokus er å få deg til å kjøre mest mulig heliskiing. Målet er at beina dine skal være helt ferdige innen dagen er slut!
 • SMÅ GRUPPER
  Bare deg selv, dine tre nye bestevenner, og din guide i hver gruppe!
  Det er ikke bare det at små grupper gir bedre sikkerhet. Det har også andre fordeler som at det er lettere å dele inn alle gjester etter evne og en større fleksibilitet til å kjøre i mer ekstreme terreng som renner og raviner.
 • VI FLYR HVER DAG
  Vi er stolte over kun å ha i gjennomsnitt på 2-3 dager nedetid hver sesong. Dette betyr at vi er ute på ski 97-98% av tiden! Grunnen til at vi kan gjøre dette hver dag er nær- området vi går i, den berømte skogskjøringen i Monashees og de små håndterbare gruppe størrelsene!
 • SIKKERHET
  Eagle Pass Heliskiing oppfyller alle sikkerhetskrav i Heli bransjen. For å håndtere og minimere all risiko utstyr vi hver gjest med skred og redningsutstyr (transceivere, BCA airbag, sonde, spade, og personlig com radio) og alle gjester deltar i to omfattende sikkerhetsorienteringer før første Heliskiing. Eagle Pass forstår og deler ønsket om spenning, eventyr og det å kjøre utfordrende runs. De vil kun følge en viktig regel: Alle kommer trygt hjem på slutten av dagen.
 • Terreng
  Eagle Pass Heli King ligger i hjertet av de kanadiske Monashees fjellene. og omfatter over 1500 kvadratkilometer av British Columbias villmark. Her er vi kjent for å ha en eksepsjonell stor mengde snø!

Eagle Pass Heli Ski Raske Fakte

Sted: Eagle Pass Heli Ski Echo Bay Lodge er en privat eiendom på 10 hektar med utsikt over Columbia River Valley, bare 12 kilometer sør for Revelstoke, British Columbia. Den nærmeste flyplassen er Kelowna, British Columbia, 2,5 timers biltur.

Ski terreng: 1570 kvadratkilometer.

Fjell: Monashee Mountains

Grupper: Heliskiing i små grupper med en B2 A-Star helikopter som deles av tre grupper med fire skiløpere pluss guider.

Fallhøjd meter: Ubegrenset! Du kan ikke be om mer!

Løyper: I dags dato mer enn 240 navngitt, men mulige bakker som ennå ikke er navngitt er flere enn 2000.

Lengste nedfart: 1800 meter. Det er lengre enn fra toppen av Whistler og helt ned!

Den høyeste toppen i området: Hallam Peak 3205 meter.

Gjennomsnittlig snøfall: 14 til 18 meter, med et gjennomsnitt på 5-7 meter snøbase i gjennom hele vinteren.

 

 

 

 

 

 

Helikopter

Vårt helikopter er B2 Eurocopter A-Star, “Ferrari av helikoptre.”

Lodge / Overnatting

Echo Bay Lodge at Solitude Point er en privat eiendom på 10 hektar med utsikt over Columbia River Valley, bare 12 kilometer sør for Revelstoke, BC. Echo Bay Lodge er bygget i 2003 med en håndgjort trekonstruksjon og av lokale materialer som sedertre for yttervegger, gran tømmer, skifer og kalkstein. De har brukt lokalt tømmer som er rengjort og beskåret for hånd. Til tross for sin nærhet till Revelstoke får du følelsen av at Echo Bay Lodge ligger i midt i naturen. Lodgen ligger herligt adskilt og er omgitt av høye fjell (Matteus Begbie, Mt MacPherson, Mt Cartier & Mt MacKenzie), og har utsikt over Columbia River Valley. De store panoramavinduene i lodgen gir en følelse av å være i naturen selv du faktisk sitte i stuen. Den store treterrassen i vest og sør om lodgen er en egen utendørsstue mens på østsiden finner den store hottuben.

Utstyr

Vi gjør det enkelt for deg å reise!

Eagle Pass Heliskiing er sponset av Lib Tech Skis (Fully Functional Five, NAS, POW NAS, Wreckcreate NAS) og snowboards (Travis Rice Pro Speedodeeps, Travis Rice Pro horsepower, TRS: Total Ripper Series, Brando by Lando, Darker Series, Birdman, La Nina) og bruk av ski og snowboard er inkludert i prisen for Heliskiing. På denne måten er det enkelt å reise, pluss at du får sjansen til å prøve nye herlige puder skis og snowboards.

Note! Gjestene må ha med egne skisko.

Guider & Sikkerhet

Eagle Pass forstårog deler ønsket om spenning, eventyr og utfordrende skikjøring. Vi vil bare følge en viktig regel: At alle kommer trygt hjem på slutten av dagen!

Eagle Pass Heliskiing oppfyller alle sikkerhetskrav i bransjen Heli. Viktige verktøy for sikkerhet er å velge terreng basert på omstendighetene; slik som gruppens nivå, snøforhold og vær. Men når du går på fjellene er det alltid en risiko. Og for å håndtere og minimere all risiko utstyr vi hver gjest med skred og redningsutstyr (transceivere, BCA airbag, sonde, spade, og personlig com radio) og alle gjester deltar i to omfattende sikkerhetsorienteringer før første heliskiing.

Våre guider er profesjonelt trent på hva de skal gjøre i tilfelle av skred eller noen annen form av ulykke. En grundig sikkerhetsgjennomgang blir holt på morgenen den første ski dag av din guide og pilot. Våre helikoptre er utstyrt med satellitt-tracking system som linker tilbake til basen, slik at vi alltid vet hvor våre helikoptre befinner seg.

Guidene på Eagle Pass er dedikerte og sertifiserte fjellfolk.

Terreng og Snø

Eagle Pass Heli King ligger i hjertet av de Kanadiske Monashees fjellene og vårt område dekker hele 1570 kvadratkilometer terreng av BC villmark. Her er vi kjent for å ha en eksepsjonell mengde snø, dette fordi de vestlige helningene av Monashees er de første fjellene øst for BC’s Costal Mountains. Vi får de samme stillehavsstormene men med lavere temperaturer resulterer de i et ufattelig dyp av tørr champagne pudder.

Dette, kombinert med perfekt plasserte trær, åpne bowls og isbreer i Monashees, gir det hva mange erfarne heliskiers anser for å være den mest spennende off-piste kjøringen i verden. Bare spør alle som har vært her, se på en ski-film eller les en avis og du vil se deg selv.

Sesong

Januar til midten av april

Down Days

Vi står på ski 97-98% av tiden! Grunnen til at vi kan gå på ski hver dag er nær området vi går i, den berømte skogen i Monashees og med små og håndterbare grupper!

Multi-dagers Echo Bay Lodge Heliskiing pakke inkluderer:

 • Grupper: Heliskiing i små grupper med en B2 A-Star helikopter som deles av tre grupper om fire personer pluss guider.
 • Minimum vertikale meter – 3000 meter vertikalt Garanti
 • Profesjonelle og sertifiserte guider med omfattende Heliski erfaring og lokalkunnskap
 • Overnatting i dobbeltrom, måltider, snacks og alkoholfrie drikkevarer
 • Helikoptersikkerhet og skred trening.
 • Tracker 2 Digital Transceiver, BCA airbag, com radio, spade og sonde
 • Spesielt utvalgte puddersnø ski og staver eller snowboard for å maksimere din skiopplevelse.

Ikke inkludert i multi-dagers lodge pakke:

 • Transport til og fra flyplassen,
 • Tips og driks,
 • Forsikring (valgfritt)

Priser sesong 2020-2021

See price list here.