https://gohelicatskiing.com/wp-content/themes/goheli
Latest news
 • English
 • Svenska
Book Now

Top five reasons to choose British Columbia – Crescent Spur Heliski

 • INGEN STORE FOLKEMENGDER
  Vi tar maksimalt 20 gjester per uke.
 • UNIK SERVICE PÅ FJELLET
  Nyt komfort, sikkerhet og bekvemmelighet med 2 Heliski guider per gruppe.
 • GODT SKITERRENG I ALLE VÆRFORHOLD
  Heliskiing i to fjellkjeder gir oss mulighet til å velge det beste terrenget avhengig av forholdene som snø, vær, flysikkerheten og ski.
 • SOM ET HJEM, HJEMMEFRA
  Med små grupper blir det en mer koselig atmosfære, og du får en mer personlig service.
 • GARANTERT VERTIKALE METER
  Vi garanterer 24 400 meter for en 5-dagers pakke og 30 500 meter for en 6-dagers pakke.

Crescent Spur Heli-Skiing Raske Fakta

Sted: Plassert mellom fjellkjedene, Nord Cariboo og nordlige Rockies i British Columbia. Ta regionalfly til Prince George fra Vancouver. Crescent Spur ligger mindre enn 2 timers kjøring øst for Prince George, og ca 6 km fra hovedveien. Crescent Spur har tilbyr transport mellom Prince George Airport og lodgen. Alternativt kan du kjøra fra Jasper (ca 3 timer) eller fra Calgary (ca 8 timer).

Skiområdet: over 2500 kvadratkilometer.

Fjellområder: Cariboo Mountains og Rockies

Grupper: 2 grupper med 10 personer og to guider per gruppe. Max 20 gjester i lodgen og på fjellet.

Terreng: Terrenget er en blanding av det beste Rockies, British Columbia har å tilby: åpne bowls, spektakulære isbreer og åpen skog.

Vertikale meter per kjøring: Opptil 1200 vertikale meter

Antall nedfarter: En gjennomsnittlig gruppe gjør 10-15 ritt per dag, færre i begynnelsen av vinteren når dagene er korte og flere om våren

Løyper: Over 200 navngitte løyper

Helikopter

Vi benytter state of the art Bell 205. Helikoptret har stor bæreevne og plass til 10 gjester, 2 guider og pilot.

Lodge / Overnatting

Lodgen er i ranch-stil, og ligger i den lille landsbyen Crescent Spur (befolkning 24), 6 km fra motorveien som går mellom Jasper og Prince George. Lodgen karakteriseres fremst av de store håndsagede granstokkene. Arkitekturen er inspirert av de ville omgivelsene og lodgen er bygget helt av lokalt tre (lys gran og bjørk). Den har moderne elementer av stål og lokal stein. Rommene er koselige og komfortable med eget bad, det finns en romslig stue, et spillerom, to peiser og en spisestue i familiestil, som bidrar til en varm og vennlig atmosfære.

Etter ski og etter middag kan du nyte fasilitetene på lodgen, inkludert den skandinavisk-inspirerte badstuen, jacuzzien, biblioteket, massasje, biljard eller en drink eller to i baren.

Utstyr

Inkludert i  Crescent Spur pakkeprisen er gratis lån av gode pudder ski (Rossignol S7 ski og Rossignol Super 7) og staver tilpasset for Heliskiing. For snowboardere som ikke ønsker å ta med egen board inngår gratis lån av en Burton Fish.

Guider & Sikkerhet

Guidene på Crescent Spur jobber for åfor å oppfylle dine ønsker om en spennende og utfordrende ski eller snowboard kjøring, samtidig som de er ansvarlige for sikkerheten og trivselen for hele gruppen. Den service og sikkerhet det innebærer å ha to guider per gruppe er noe du vil sette ekstra pris på. Alle våre gjester kan låne transceiver (Mammut Baryvox), probe, COM radio og en skredryggsekk (Mammut Rocker Avalanche Airbag).

Terreng og Snø

Cresent Spur ligger nær to fjellkjeder, med mulighet å velge den som har den beste snøen avhengig av forholdene. Terrenget består av en blanding av alpine bowls, isbreer og naturlige lysninger i skogen.

Med et årlig snøfall på 14-21 meter er det et overflod av tørr snø å kjøre på.

Nivå

CSPURLASTDAY14D3_2085#2MATSON copyVi ønsker alle velkommen, også du som har lyst til å kjøre Heliskiing og Heli Boardingfor første gang.
Om du er komfortabel med å kjører i de fleste pistene i et stort skiområde, og klarer
å kjører i skog og i upreparerte løyper – så vil du ikke ha noe problemer å kjøre med oss​​. Våre guider vil gjøre alt for å velge løyper som passer dine evner og det terrenget du foretrekker samt gi nyttige råd til dem som ønsker det om hvordan kjøringen du kan utvikles.

Heli Ski og Heli Boarding er det mest gøy når du er i rimelig god form. Det er derfor lurt å gjennomføre et treningsprogram som inkluderer stretching og kondisjonsøvelser minst to måneder før reisen.

Sesong

Januar til slutten av april.

 

Down Days

De siste sesongene har i gjennomsnitt vært ca – 4- 5 downdays.

Hva dn Pakke inneholder

 • 30.000 vertikale meter heli-ski (6-dagers pakke).
 • Overnatting i dobbeltrom
 • 1 natts opphold på Fairmont Vancouver Hotel ved ankomst natt
 • Lån av godt pudder ski og pudder snowboard
 • Alle måltider inkludert
 • Gratis wi-fi
 • Lån av sikkerhetsutstyr inkludert skredairbag
 • Transport til og fra Prince George

Ikke inkludert:

 • Alkoholholdige drikkevarer,
 • Klær og andre varer fra butikken
 • Massasje
 • Driks

Priser

See the price list here.